28.02.2016

Batıkent Admin
tarafından eklendi

5446
görüntüleme

Batıkent semt sahası yenilendi.

Batıkent semt sahası yenilendi.

Yenimahalle Belediyesi, eskiyerek kullanım ömrünü dolduran Batıkent Semt Sahası’nda yaptığı yenileme çalışmalarında sona geldi. Sahanın ihtiyaçlara cevap verememesi nedeniyle sahada yıkım çalışmaları başlatan belediye ekipleri, 10 bin metrekare alanda hayata geçecek yeni spor kompleksini kısa sürede tamamladı.

Yakında hizmete açılacak olan 5 yıldızlı tesis içerisinde 7 bin 850 metrekare büyüklüğünde kurulacak futbol sahası, futbol tutkunlarına ve amatör spor kulüplerine hizmet verecek. Her ayrıntı düşünülerek projelendirilen tesis için FIFA standartlarına uygunluk raporu da alınacak. Aynı zamanda sahanın içerisinde bin 200 metrekare kapalı alanda sporcuların yararlanacağı soyunma odaları, duş ve tuvaletler ile izleyici tribünleri de bulunuyor.

"Yenimahalle halkına ne söz verdiysek bir bir gerçekleştiriyoruz" diyen Fethi Yaşar, şu açıklamayı yaptı: “Yenimahalle’de ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getiriyoruz. Batıkent’te sosyal hayatı canlandırdık. Bu bölgeyi otel konumundan çıkardık. Şimdi spor alanında yaptığımız yatırımlarla Batıkent’i sporun kalbinin attığı yer haline getirdik. Aydınlık yarınların sigortası çocuklarımıza yapılan yatırımlar, en anlamlı ve en doğru yatırımlardır. Çünkü gelecek, çocuklarımızın ellerinde şekillenecek. En yakın zamanda sahamızıda açıyoruz. Yenimahalle Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz. Mevcut semt sahasını yıkarak yerine 5 yıldızlı bir tesis kazandırdık. Her ayrıntı düşünülerek inşa edilecek tesisten, tüm Yenimahalle halkının yanı sıra amatör sporcular yararlanacak.” 

 

İlgili Haberler

Ankara'nın yeni mezarlığı hazır!

Ankara / 28.02.2016

Metro 2 ay Kızılay'a gitmeyecek

Batıkent / 28.02.2016

Batıkent Çakırlar Yüzme Havuzu

Batıkent / 23.02.2016

Batıkent Çakırlar nerede? Nasıl bir yer?

Batıkent / 23.02.2016

Su arızası giderildi. Ancak biraz geç gelebilir.

Ankara / 18.02.2016