25.09.2015

Batıkent Admin
tarafından eklendi

3186
görüntüleme

Batıkent sahasına kavuşuyor

Batıkent sahasına kavuşuyor

Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent’e inşa ettiği spor kompleksinde sona gelindi. İnşaatı hızla yükselen tesis, yakın zamanda kapılarını açacak. Tüm Yenimahalle halkına ve amatör sporculara hizmet verecek tesis, Batıkent’teki önemli bir ihtiyaca da cevap vermiş olacak.

Batıkent Kent-Koop Mahallesi’nde bulunan mevcut semt sahasının eskiyerek kullanım ömrünü doldurması üzerine Yenimahalle Belediyesi ekipleri harekete geçti. Mevcut sahayı yıkarak alanda tam donanımlı bir tesis için kolları sıvayan ekipler, kısa zamanda büyük mesafe kat ederek tesiste sona yaklaştı.

Futbol sahasına çimler serildi

10 bin metrekare alanda hayata geçen yeni spor kompleksinde FİFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 7 bin 850 metrekare büyüklüğe sahip futbol sahasının çimleri de serildi. En çekişmeli maçlara ev sahipliği yapacak saha, yeni zeminiyle keyifli karşılaşmaların yeni adresi olacak.

Çalışmalara son sürat devam

Bin 200 metrekare kapalı alanda ise sporcuların yararlanacağı soyunma odaları, duş ve tuvaletler ile izleyici tribünleri bulunacak. Açık ve kapalı tribünleriyle futbol severlerin uğrak yeri olacak tesiste, ayrıca bir de kafeterya bulunacak.

Çevre düzenlemesi ile yeşil alanlar da kazandırılacak tesis sayesinde sporun kalbi, Batıkent’te atacak.

Batıkent'te 'aktarma' isyanı

Batıkent / 24.09.2015

Batıkent'e üniversite kurulması için kanun teklifi

Batıkent / 20.09.2015

Halk Ekmek 6. satış mağazasını Batıkent'e açıyor

Batıkent / 19.09.2015

Işıksız bulvarda eylem hazırlığı

Batıkent / 30.08.2015

Çakırlar’da kavşak çilesi

Batıkent / 19.08.2015