06.11.2014

Batıkent Admin
tarafından eklendi

3175
görüntüleme

Park Vera açıldı

Park Vera açıldı

28 Ekim Salı günü kapılarını açan Park Vera Alışveriş Merkezi 28-29 Ekim için hazırladığı etkinliklerde ziyaretçilerine keyifli saatler yaşattı. Trio dinletisi, gezici Balkan Orkestrası, canlı Heykeller, piyano dinletisi yanı sıra Viking köyü etkinlik ve gösterileriyle 7’den 70’e tüm Park Vera ziyaretçilerini eğlendirirken jonglör, tek teker, tahta bacaklar, animatörlerin olduğu Karnaval Korteji ve animasyon, ilizyon ile eğlence topluluğu, gösterileriyle açılış coşkusunu yaşattı. 29 Ekim’de de devam eden etkinliklerde Cumhuriyet bandosuyla bayram ve açılış birlikte kutlanmaya devam etti.

Park Vera Alışveriş Merkezi perakende sektörünün önde gelen markaları ve eğlenceli etkinlikleriyle Ankaralılara birbirinden renkli, eğlence dolu saatler sunuyor. Hem eğlence hem de alışveriş fırsatlarını ikiye katlıyor.

Moda odaklı konsepte sahip
İki yıl süren inşaat sürecinin ardından geçtiğimiz hafta kapılarını açan Park Vera' nın 40 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. AVM'de dört kat üzerinde 75 mağaza, restoran ve kafeler, çocuk oyun alanı ile 6 salonlu bir sinema yer alıyor. Geniş cepheli, büyük ve ferah mağazalardan oluşan Park Vera, "İstanbul Yolu" üzerindeki ilk "sezon" alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "Park Vera, Ankara'da moda odaklı bir alışveriş konsepti sunacak. ACity Alışveriş Merkezi'nin yönetimini devralmamızın hemen ardından, 2013 yılında Park Vera Alışveriş Merkezi'ni de portföyüme kattık" diye konuştu.

Kaynak : Ajanslar

Yazın toz, kışın çamur vatandaş isyanlarda

Batıkent / 05.11.2014

Yeni Atakule Böyle Olacak

Ankara / 05.11.2014

Yeni çipli kimlik kartlarının basımı başladı

Gündem / 04.11.2014

Onkoloji Hastanesinde 100 bin TL değerindeki ilaçlar çalındı

Ankara / 04.11.2014

Ankara'da Ortaokul öğrencisi müdür yardımcısını silahla vurdu

Ankara / 03.11.2014