17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4408
görüntüleme

Ostim'de cesedi çay içip izlediler!...

Ostim'de cesedi çay içip izlediler!...

Ostim Sanayi Sitesi'ni güvenlik görevlileri sabah bir inşaatta iple asılmış erkek cesedi buldu. Olay hemen polise ve ambulansa bildirildi. Olay yerine gelen sağlık memurları ipte asılı şahsın ölü olduğunu yaklaşık 1-2 saat civarında kendini asmış olabileceğini belirti.

Polis inşaat etrafını güvenlik çemberine alındı. Olay yerine Yenimahalle Emniyet Müdürü Yardımcısı da geldi. Cadde üzerinden işe gitmek üzere geçen halkın cesedi soğukkanlılıkla izlemesi dikkat çekti. İnşaatın hemen yakınlarında bulunan bir pastanede vatandaşların cesedi izlerken kahvaltı yapması şaşkınlık oluşturdu

Cesedin hemen dibinde bulunan sandalyenin şahsın kendini asarak intihar ettiği yönünde bulguları kuvvetlendiriyor. Olayın cinayet mi intiharmı olduğu belirmek üzere olay yerine olay yeri inceleme polisleri çağrıldı.

Cesedin kimliği belirlenemezken ceset üzerinde inceleme yapılabilmesi için savcı bekleniyor. Cesedin o bölgeyi tanıyan birine ait olabileceği öğrenildi. Ceset üzerinde savcı inceleme yaptıktan sonra ceset Adli Tıp Morgu'na kaldırılacak.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011