26.01.2016

Batıkent Admin
tarafından eklendi

2216
görüntüleme

Mogan Gölü soğuktan buz tuttu!

Mogan Gölü soğuktan buz tuttu!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü buz tuttu. Mogan Gölü buz tuttu, hayvanlar olumsuz etkilendi TÜM yurtta etkisini gösteren soğuk hava Başkent Ankara'yı da etkisi altına aldı.

Mogan Gölü buz tuttu, hayvanlar olumsuz etkilendi

Tüm yurtta etkisini gösteren soğuk hava Başkent Ankara'yı da etkisi altına aldı. Gölbaşı ilçesinde soğuk hava nedeniyle Mogan gölü tamamen buz tutarken, bu durumdan sokak hayvanları da nasibini aldı. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hava sıcaklığı gündüz -5, gece saatlerinde ise -15 dereceyi buldu. Soğuk hava nedeniyle Mogan gölü tamamen buz tutarken, göl üzerindeki deniz bisikletleri ve tekneler mahsur kaldı. Aç kalan göl kuşlarının imdadına ise vatandaşlar yetişerek ekmek atıp besledi. Buz tutan Mogan gölünde ise kartpostallık görüntüler oluştu.

AÇ KALAN AT, ÇÖPTE YİYECEK ARADI

Gölbaşı'nın Hacılar köyünde aç kalan bir at ise çöpten yiyecek araması, vatandaşların cep telefonuna yansıdı. Açlık nedeniyle saatlerce çöp konteynırı içerisinde yiyecek arayan at, umduğunu bulamadı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise Mogan gölünün buz tutması nedeniyle fırınlardan bayat ekmekleri toplatıp, Mogan gölündeki kuşları besledi. Başkan Duruay yaptığı açıklamada, Mogan gölümüz soğuk havalar nedeniyle tekrar buz tuttu. Aç kalan kuşlarımızı ekmek ve yemle besleyerek aç kalmamalarını sağlıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın göl üzerinde gezmemeleri uyarısında bulunuyoruz dedi.

Ankara'da okullar tatil mi? işte resmi açıklama

Ankara / 21.01.2016

Ekmeğe 25 kuruş zam

Ankara / 16.01.2016

Galerilere 45 gün süre

Ankara / 16.01.2016

Nüfus cüzdanları kimlik kartı oluyor

Gündem / 14.01.2016

Başkan Gökçek: ‘Hız sınırı 90 olmalı’

Ankara / 13.01.2016