17.03.2015

Batıkent Admin
tarafından eklendi

4560
görüntüleme

Metroda sabah şoku

Metroda sabah şoku

Ankara metrosu, dün sabah erken saatlerde arızalandı. Arıza nedeniyle metro seferlerine 1 saat ara verilirken sosyal medyada, “Kablolar çalındı, seferler durdu” yönünde bir iddia ortaya atıldı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vagon arızası nedeniyle enerji kesintisi yaşandığı belirtildi.

Başkent’te dün sabah saatlerinde metroya binmek isteyen vatandaşlar, teknik arıza sürpriziyle karşılaştı. 
Saat 07.15 sıralarında arızalanan metro nedeniyle seferler bir saat kadar aksayınca, yolcular ana yollara inerek çareyi dolmuş ve otobüslerde aradı. Sosyal medya üzerinden, “Kablolar çalındığı için metro çalışmıyor” iddialarına ise Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Kablo çalındı iddiası asılsız. Böyle bir şey söz konusu değil. Çakırlar bölgesi TRT mevkisinde arızalan bir vagon çekilirken enerji kesintisi yaşanmış. Yaklaşık bir saatlik arızanın ardından seferler normale dönmüştür” açıklamasını yaptı

AÇIKLAMA YAPILMIYOR
Arızalanan metro nedeniyle duraklarda uzun süre beklemek zorunda kalan yolcular, kendilerine bilgi verilmemesine tepki göstererek, “Olay olduktan yaklaşık yarım saat sonra, ‘Arıza var’ diyerek, bizi dışarıya yönlendiriyorlar. Ne olduğu, ne zaman bitebileceği devlet sırrı gibi saklanıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/ankara/28467992.asp

Batıkent'te ilginç hırsızlık

Batıkent / 11.03.2015

Herhangi bir siyasi partiye üye misiniz? Tıkla-Öğren

Ankara / 11.03.2015

Atlantis'te kaza

Batıkent / 09.03.2015

Batıkent’e yeni spor merkezi

Batıkent / 08.03.2015

Saatte üç bin simit

Ankara / 06.03.2015