15.09.2014

Batıkent Admin
tarafından eklendi

2290
görüntüleme

İmza Kampanyamız TBMM'de Soru Önergesi Oldu!

İmza Kampanyamız TBMM'de Soru Önergesi Oldu!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya imza kampanyamızdan hareketle bir soru önergesi yöneltti. Soru önergesinin içeriği şu şekilde:

"1-Yenimahalle’nin en büyük semti Batıkent ile Ankara’nın en hızlı gelişen aksı Eskişehir yolu arasında doğrudan toplu taşıma hizmeti bulunmayışının binlerce insanın mağduriyetine yol açtığını biliyor musunuz?

2-Batıkent’ten Eskişehir Yolu üzerinde bir yere, ya da Eskişehir Yolu’ndan Batıkent’e ulaşması gereken çok sayıda insanın hiç gerekmediği halde, Kızılay üzerinden geçen bir güzergâh izlemek zorunda bırakıldıklarının farkında mısınız?

3-Batıkent’te yaşayan, okulu, işi, yakınları Eskişehir Yolunda olan vatandaşların doğrudan bir hat olsa en çok yarım saatlik bir yolculuk yapacakken, Kızılaya gitme zorunluluğu nedeniyle 3-4 vasıta kullanmak suretiyle bu yolculuğu 1,5 saat gibi bir sürede tamamlayabilmekte oldukları ve bu nedenle mağdur oldukları gerçeği karşısında yeni bir düzenleme yapacak mısınız?

4-Bu mağduriyeti gidermenin yollarından biri olarak Batıkent Metro İstasyonundan kalkarak Başkent ve Batıkent Bulvarı ve Şaşmaz Sanayi Sitesi üzerinden Ümitköy Metro İstasyonuna varan veya İstanbul Yolunu kullanarak Anadolu Bulvarı üzerinden geçip ODTÜ Metro İstasyonunda sonlanan bir EGO Otobüs Hattı tahsis etmeyi düşünüyor musunuz?"

http://www.chp.org.tr/?p=158015

Ankaralı Otomobili Seviyor

Ankara / 14.09.2014

AnkaraKart Vize Yenileme İşlemleri Başlıyor

Ankara / 14.09.2014

Batıkent'te Şebeke Suyuna Hasret Bir Site

Batıkent / 13.09.2014

Ankara'nın 5 noktasına 'cep garajı' yapılacak

Ankara / 11.09.2014

Zabıta Ankara'daki Suriyeli dilencileri topladı!

Ankara / 11.09.2014