31.07.2015

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

3238
görüntüleme

Batıkent’te Müzikli Geceler

Batıkent’te Müzikli Geceler

Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların dolu dolu bir yaz tatili geçirmesi için etkinliklerine tam gaz devam ediyor. Artan sıcaklıklar nedeniyle kendilerini park ve bahçelere atan Yenimahallelilerin yaz akşamlarına renk katmak için düğmeye basan belediye, Yenimahalle’de Müzikli Geceler etkinliğine start veriyor.

Kulakların pasını silecek etkinlik

Ağustos ve Eylül ayı içerisinde Yenimahallelilere müzik ve eğlence dolu akşamlar geçirtmeye hazırlanan Yenimahalle Belediyesi, Müzikli Geceler etkinliğinin açılışını Batıkent’te yapacak. 1 Ağustos Cumartesi Günü Batıkent Meydan AVM önünde gerçekleşecek olan programda, sevilen sanatçılar Aysel Yakupoğlu ve Ersin Perçin sahne alacak.
Türkülerle Yenimahallelilerin kulaklarının pasını silecek olan sanatçılar, birbirinden güzel türkülerle coşkuyu daha da arttıracak. Saat 20.00’de gerçekleşecek olan konser, ücretsiz olacak.

Farklı mahallelerde müzik ziyafeti

Eğlencenin tavan yapacağı Müzikli Geceler’e, 15 ve 28 Ağustos tarihlerinde Evren Çelik ve Sezen Yutseven vatandaşlarla buluşacak. Ergazi Pazar Yeri ve Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleşecek konserde mahalle sakinleri doyasıya eğlenecek.

5 Eylül Cumartesi günü ise Gazi Mahallesi Silahtar Caddesi’nde Aysel Yakupoğlu ve Ersin Perçin yeniden sevenleriyle bulaşacak. Konserlerin başlama saati ise yine 20.00 olacak.

Batıkent şaha kalkıyor

Batıkent / 29.07.2015

Turgut Özal'a yeni sağlık merkezi

Batıkent / 23.07.2015

Su Kesintisi

Batıkent / 23.07.2015

Elektrik Kesintisi

Batıkent / 23.07.2015

Yenimahalle Belediyesi'nden Batıkent’te dev iftar

Batıkent / 20.07.2015