31.08.2014

Batıkent Admin
tarafından eklendi

2613
görüntüleme

Batıkent'te Funda Arar rüzgarı

Batıkent'te Funda Arar rüzgarı

Yenimahalle Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını gece Ünlü Sanatçı Funda Arar’ın konseriyle taçlandırdı. Batıkent Meydan’da gerçekleşen konsere ellerinde Türk bayraklarıyla katılan binlerce Yenimahalleli, Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Alanı saatler öncesinden dolduran vatandaşlar, TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisini hayranlıkla izledi. Yenimahalle halkının konsere gösterdiği yoğun ilgiden memnun kalan Arar, “30 Ağustos gibi güzel bir günde beni Yenimahallelilerle buluşturan, bana bu onuru yaşatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Alkış yağmuruna tutulan Arar, unutulmaz şarkılarını seslendirdi. İstek parçalara da yer veren sanatçıya vatandaşlar da eşlik etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğindeki konsere CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve binlerce Başkentli katıldı. Konserde Yenimahallelilerin Zafer Bayramı’nı kutlayan Yaşar, “Bugün ülkemiz laik, demokratik bir ülke ise bu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının sayesindedir. Bu ülkede demokrasinin hangi şartlar altında kurulduğunu unutmamalıyız. Mutlaka birliğimizi ve beraberliğimizi korumalıyız. İçimizdeki Kuvvayi Milliye ruhunu asla kaybetmemeliyiz” dedi.

Hınca hınç dolu olan konser alanındaki hayranlarıyla yakından ilgilenen Arar, en güzel şarkılarını Yenimahalle halkı için seslendirdi. Vatandaşlara unutulmaz bir müzik şöleni yaşatan sanatçı, zaman zaman şarkılarıyla hüzünlendirirken hareketli şarkılarıyla da eğlenceyi tavan yaptı. 

Atatürk’ün en sevdiği parçaları seslendirerek sevenlerini o günlere götüren Arar, Çanakkale Türküsü, Vardar Ovası ve Onuncu Yıl Marşı’nı da seslendirerek Zafer Bayramı coşkusunu ikiye katladı. Arar’ı alkış yağmuruna tutan Yenimahalleliler şarkılara da hep bir ağızdan eşlik etti. Bayrakların dalgalandığı gecede, Arar’a çiçek takdim eden Yaşar da elindeki Türk bayrağıyla coşkuya katıldı.

Turgut Özakman Yüzme Havuzu açıldı

Batıkent / 31.08.2014

Elektrik Kesintisi

Batıkent / 31.08.2014

Zırhlı Birlikler Taşınıyor Yerine MİT Geliyor

Ankara / 31.08.2014

Ankara'da trafik kazaları hız kesmiyor!

Ankara / 31.08.2014

30 Ağustos’ta Yenimahalle’de çifte coşku

Batıkent / 29.08.2014