17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

14850
görüntüleme

Batıkent Nüfus Müdürlüğü Açıldı

Batıkent Nüfus Müdürlüğü Açıldı

Meydan Batıkent Kültür Merkeziiçerisinde bulunan nüfus müdürlüğü biriminde adres kaydından, nüfus kayıtörneğine nüfus cüzdanı yenilemeden, doğum tesciline kadar birçok işlemgerçekleştirilebiliyor.

Başkan'dan ziyaret

Haftada bir gün Meydan Batıkent Kültür Merkezi'ndeki makamında Batıkentlivatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Yenimahalle BelediyeBaşkanı Fethi Yaşar, yeni hizmete açılan nüfus müdürlüğü birimini de ziyaretetti. İşlem yaptıran vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yaşar, “Nüfusmüdürlüğü birimi sayesinde vatandaşlarımız işlemlerini en kısa zamanda, kendiyaşadıkları bölgede gerçekleştirebilecekler” diye konuştu.

Batıkent'i otel konumundan çıkaracağız

Batıkent'i otel konumundan çıkarmak için gayretle çalıştıklarını kaydeden Yaşar, Batıkent KültürMerkezi'nin bölgede sosyal hayatı canlandırdığını söyledi. Yaşar,“Merkezimiz bölgeye büyük bir canlılık getirdi. Kadınlarımız vegençlerimiz için YENİMEK kurslarımız, belediye birimlerimiz, nikah salonlarımızbüyük bir eksikliği giderdi. Batıkent'teoturan vatandaşlarımız nüfus müdürlükleri ile ilgili işlemlerini artık yürümemesafesinde gerçekleştirebilecekler. Vatandaşımızın bu tür hizmetler için zamankaybetmesine ve yorulmasına gerek kalmayacağı için mutluyuz” dedi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011