15.05.2017

Batıkent Admin
tarafından eklendi

7764
görüntüleme

Ankapark Açılış Tarihi Hakkında Yeni Açıklama Geldi

Ankapark Açılış Tarihi Hakkında Yeni Açıklama Geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Ankapark Projesi'nin açılış tarihi hakkında yeni bir erteleme haberi geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez "Gelecek yıl 23 Nisan'da açmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Başkanvekili Ölmez,  CHP’li Yılmazkaya’nın ANKAPARK ve Hayvanat Bahçesi konusundaki sorusunu da şu şekilde yanıtladı:
 
“CHP'lilerin bu konuda ki hassasiyetlerini anlıyorum. ANKAPARK konusunda bir oylama gerekirse, yüzde 100'e  yakın hayır oyu kullanıyorlar. Atatürk, bu milletin ortak ve tartışmasız üstün bir değeridir. Tüm endişeleri, onun hatırasına sadık ve titiz davranabilme adınadır. Ama biz zaten titiz yaklaşıyoruz.

Geçmişine bakıldığında, zaten 1930’lu yıllardan itibaren korunmamış. Projeye başladığımızda, Ankaralıların kullanamadığı, faydalanamadığı bir alandı. Oraya değer katabildiğiniz ve cazibe merkezi haline getirdiğiniz ölçüde yaşatırsınız. ANKAPARK'ı turizme açmak istiyoruz. Tüm Türkiye’nin gelip, hayırla yad edeceği bir yer haline getirmek istiyoruz. Gelecek yıl 23 Nisan'da açmayı hedefliyoruz. Orada bulunan Hayvanat Bahçesi'ndeki çalışmalar tamamlanıncaya kadar, hayvanlar geçici süreyle çevre illere verildi. Burası tamamlanınca da o hayvanlar geri getirilecek.”

Batıkent'te siteye kalaşnikoflu saldırı

Batıkent / 26.04.2017

Batıkent Şehidin var!

Batıkent / 19.04.2017

Vagonda alem

Batıkent / 18.04.2017

Batı Sitesi Mahallesi pazaryeri açıldı

Batıkent / 02.04.2017

Batıkent'e bir kültür merkezi daha geliyor

Batıkent / 01.04.2017